Tel: +31 (0)76-5720672
Vakmensen die bijblijven

Over Voeten & Leppens

De activiteiten van Voeten & Leppens zijn gesplitst in wegenbouw en bestratingen. Voeten & Leppens Bestratingen BV voert het straatwerk uit; onder Voeten & Leppens Wegenbouw BV vallen de overige wegenbouwactiviteiten.

De directie wordt gevormd door de heren Ing. J.H.J. Voeten (algemeen directeur) en P.J.H. Leppens (directeur projecten). Het uitvoerdersteam van Voeten & Leppens bestaat uit P.J.H. Leppens en Frank Voeten.

Vakmensen die bijblijven

Voeten & Leppens is een all-round wegenbouwbedrijf, waarbij de uitvoering van bestratingswerkzaamheden tot de kernactiviteiten behoort. Met een team van 40-tal medewerkers realiseren zij een groot aantal zeer gevarieerde projecten. Door het werken volgens ISO 9001, VCA** en borgcertificering (SEB) voldoet Voeten & Leppens aan de kwaliteitseisen van deze tijd.

Door scholing zijn al de medewerkers goed op de hoogte van de stand van zaken in hun vak. Zij beheersen de technieken die nodig zijn in de hedendaagse wegenbouw.Voeten & Leppens hecht een groot belang aan her-en bijscholing. Alleen zó kunnen zij de kwaliteit blijven leveren die van hen verwacht wordt. Om een optimale kwaliteit voor elke opdracht te garanderen, heeft Voeten & Leppens in eigen beheer een kwaliteitsborgingssysteem ontwikkeld. Hierin zijn alle procedures en werkwijzen nauwkeurig vastgelegd.

Tevens is het bedrijf ISO 9001 gecertificeerd. De straatmakers, opperlieden, grondwerkers, machinisten, voorlieden en uitvoerders hebben de beschikking over een scala van specialistische werktuigen en gereedschappen.

De organisatie van Voeten & Leppens kent naast bovengenoemde medewerkers en de directie nog de volgende afdelingen: Uitvoering, Magazijn, Garage, Administratie, Calculatie, Ontwerp, Werkvoorbereiding en KAM (Kwaliteit, Arbo en Mileu).

Materieel

Naast de in Breda alom bekende rood-gele bussen, bezit Voeten & Leppens een aantal grondverzetmachines die onontbeerlijk zijn in een allround wegenbouwbedrijf. Ook voor het bestratingswerk wordt steeds vaker gebruik gemaakt van moderne machines als een bandenstelmachine en een bestratingsmachine.